Bli mer kjent med Frauna.

Om oss.

Historien.

Frauna har dype røtter som startet med Frogner Lunsjbar, tidligere kjent som Kafé Mat og Glede og til og med en blomsterbutikk. I 2011 søkte eieren, Kari-Anne, etter nye utfordringer, og i 2012 ble kafeen etablert til glede for lokalbefolkningen på Frogner.

I 2015 forente Kafé Mat og Glede seg, og fra asken steg Frogner Lunsjbar fram som en Fugl Føniks, med en strålende åpningsfest den 15. januar 2016. Under nytt eierskap, med nye mennesker, ny meny, nytt konsept og nytt interiør, begynte Frogner Lunsjbar, kjent som «Lønsjen» blant lokalbefolkningen, å sette 2016 Frogner på kartet med en rekke arrangementer og festlige kvelder. Dette inkluderte Lønsjen Minifestival, konserter, stand-up, foredrag og temafester i samarbeid med Frogner kultursenter.

Matkvalitet

Hos Frauna er vi overbevist om at det beste måltidet starter med de beste råvarene. Derfor legger vi stor vekt på å velge de mest utsøkte ingrediensene. Vårt mål er å tilby deg en smaksopplevelse uten sidestykke.

Våre kjerneverdier

Kvalitet: Vi forplikter oss til å levere kun det aller beste.

Gjestfrihet: Vår gjestfrihet er genuin og hjertelig.

Bærekraft: Vi tar vare på vår planet og kommende generasjoner.

Samfunn: Hos Frauna er vi en integrert del av samfunnet, og det er noe vi er stolte av.

Folka bak Frauna.

Møt smaksekspertene.

Hos Frauna sprer vi glede hver eneste dag. Vårt dedikerte team samarbeider tett for å sikre at hver gjest får en uforglemmelig opplevelse. Med lidenskap for mat, oppmerksomhet på detaljer og gjestfrihet går vi den ekstra milen for å skape glede hos deg. Velkommen til Frauna, hvor din tilfredshet er vårt fremste mål.

Roy

Daglig Leder

Roy innehar stillingen som daglig leder og, sammen med Eva, er han medeier. Han foretrekker tittelen ‘kultursjef’ fremfor alt annet. Roy er motoren og en aktiv deltaker på alle nivåer i bedriften, med unntak av kjøkkenet.

Eva

Økonomi og HR

Eva er som en mor for oss alle, og hun holder orden i rekkene. Med omfattende erfaring innen økonomi, administrasjon og personalhåndtering, bringer hun verdifull kunnskap til bordet. Til tross for sin utdannelse fra BI, bruker vi ikke det imot henne – vi setter pris på hennes allsidige kompetanse.